Bezoek de kinderboerderij

Kinderboerderij "De Loi", gelegen in Nationaal park de Maasduinen, is het ideale uitje voor het hele gezin. Naast inwoners uit Wellerlooi trekt de kinderboerderij vele bezoekers uit de hele regio en ook de toeristen weten de weg naar de kinderboerderij te vinden.

In de grote dierenweide kunnen de kinderen kennis maken met verschillende soorten dieren die hier vrij rondlopen. Geiten, schapen, pony's en een ezel, allemaal kunnen ze geaaid en geknuffeld worden. Ook is er een grote natuurvijver met eenden, ganzen en zwanen. Natuurlijk mag er ook volop geknuffeld worden met de konijnen en cavia's in onze speciale knuffelhoek.

Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee op ons terras, kunt u het hele terrein overzien, zodat u uw kinderen heerlijk kunt laten spelen op onze speelweide, waar ze zich kunnen vermaken op de trampoline, speeltoestellen, zandbak etc.

 De kinderboerderij is niet alleen kindvriendelijk, maar ook ingericht voor bezoekers met een beperking Zo zijn er o.a. verharde paden en een invalidentoilet.

Graag een sfeerimpressie over de kinderboerderij? 
Bekijk hier foto's